Paimenlomat siirtyivät uuteen palveluun

23.11.2021

Laidunpankin uudistuksen pohjaksi tehtiin alkuvuodesta käyttäjäkysely. Vastausten perusteella Laidunpankin tärkeimmät ominaisuudet ovat palvelun perusominaisuudet, eli laiduneläinten ja laidunalueiden hakupalvelu. Laidunpankin paimenlomat ja muut karjatilojen palvelut eivät valitettavasti löytäneet merkittävää kohdeyleisöä, koska sivusto ei ole suunnattu kuluttajille. Tästä johtuen karjatilojen palvelut jätettiin pois sivustolta uudistuksen yhteydessä.

Paimenlomat olivat yleisin karjatilojen palvelu, ja etsimme uuden markkinointikanavan tälle yhä suositummalle palvelulle, jotta ne löytäisivät yleisönsä entistä paremmin. Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry toivottaa paimenlomayrittäjät lämpimästi tervetulleiksi valtakunnalliseen verkostoonsa www.smmy.fi.

SMMY tarjoaa runsaasti etuja ja hyötyjä 100 euron vuotuisen jäsenmaksun vastineeksi, kuten yritysnäkyvyys maan suurimmalla maaseutumatkailun markkinointisivustolla http://www.matkamaalle.fi. Lisäksi näkyvyyttä Matkamaalle.fi sosiaalisessa mediassa, Facebookissa ja Instagramissa - omat artikkelit ja teemanostot Paimenlomat-verkostolle ja uusille jäsenille, kunhan sopiva määrä uusia jäseniä on liittynyt jäseniksi.

Muutosvaiheessa Laidunpankissa oli 35 paimenlomien tarjoajaa. Heille tiedotettiin loppuvuoden muutoksesta jo kesäkuussa. Mikäli heillä oli Laidunpankissa ilmoitus myös laiduneläimistä tai luonnonhoidon palveluista, ne säilyvät ennallaan.

Lisätietoja:

Riikka Söyrinki
maisema-asiantuntija
ProAgria Etelä-Suomi ry
MKN maisemapalvelut
040 7447 231
riikka.soyrinki@maajakotitalousnaiset.fi

 

Takaisin