Rekisteröityminen

Käyttämällä palveluamme ja rekisteröitymällä palveluun sitoudut noudattamaan alla olevia ehtoja. Perehdy siksi niihin huolellisesti.

Rekisteröitymisen jälkeen sinulla on mahdollisuus kirjautua palveluumme ja jättää oma ilmoitus.

(Näytä ehdot).

Käyttöehdot

Käyttäjätunnus on henkilökohtainen ja voimassa toistaiseksi. Laiduneläinten, laidunmaiden sekä palvelujen että suoramyyntitilan tietojen oikeellisuus on ilmoittajien vastuulla. Laiduntamaan tarjottujen eläinten ja laitumiksi tarjottujen alueiden tietoja sekä palveluntarjoajien tietoja saa esittää julkisesti ProAgria Etelä-Suomi ry:n ylläpitämän Laidunpankki-palvelun hakutuloksissa. Ilmoittaminen Laidunpankki-palvelussa on maksutonta. Palvelun ylläpitäjä ei vastaa Laidunpankin ilmoitusten tietojen oikeellisuudesta. Ylläpitäjällä on oikeus tarvittaessa poistaa ilmoitus.

ProAgria Etelä-Suomi ry / Laidunpankki kunnioittaa palvelun käyttäjien yksityisyyttä ja pyrkii kaikin kohtuullisin keinoin estämään sille luovutettujen tietojen asiattoman käytön. Mikään turvajärjestely ei kuitenkaan ole ehdottoman varma, joten emme voi antaa takuuta Internetissä tapahtuvan tiedonvälittämisen turvallisuudesta. Palvelun ylläpitäjä voi kerätä ja käsitellä tietoja palvelun käytöstä. Ylläpitäjällä on oikeus tilapäisesti keskeyttää palvelun tuottaminen, jos se on tarpeen huoltoa varten. Palvelun sisältämä teksti-, kuva-, ohjelmisto- ja muu materiaali sekä palvelu sellaisenaan on suojattu Suomessa voimassa olevan tekijänoikeuslainsäädännön mukaisesti. Palvelu sisältää immateriaalioikeuksilla suojattua aineistoa.

ProAgria Etelä-Suomi ry
Osoite: Vanajantie 19 B, 13110 Hämeenlinna
Sähköposti: riikka.soyrinki@proagria.fi
Puhelinnumero: 020 747 2800
Kotipaikka: Lappeenranta
Y-tunnus: 0242886-0

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen (pdf) mukaisesti.

Jos tarjoat luonnonhoidon palveluita, valitse palvelut Palveluntarjoajan alasvetovalikosta lomakkeen loppuosasta. Jos et tarjoa palveluita, jätä alasvetovalikkoon vaihtoehto ei. Rekisteröitymisen jälkeen voit päivittää tietojasi ja mahdollisia palveluitasi Omat tiedot -sivulla.

* Tähdellä merkityt kentät on täytettävä.