Etsintäkuulutus lumotaidon esimerkkitilaksi!

02.02.2022

Kun haluat vahvistaa tilasi luonnon monimuotoisuutta ja saada sen kautta hyötyä, olet juuri etsimämme tila.

Esimerkkitilana saat tämän kaiken:
- Asiantuntijakartoituksen tilasi luonnon monimuotoisuuskohteista ja erityisvahvuuksista. Tilasi erityisvahvuuksia voivat olla muun muassa monipuoliset elinympäristöt niin pelloilla kuin niiden ulkopuolella, luonnonlaitumet, runsaat niitty- tai hyönteislajistot. Tämän pohjalta valitaan juuri sinun tilallasi toteutettavat maastovalmennukset. Haemme hankkeeseen mukaan eri tuotantosuuntia edustavia tiloja.
- Tilasi ympäristöön sovitettuja maastovalmennuksia, joihin kutsutaan muita viljelijöitä. Maastovalmennuksissa saat eri alan asiantuntijoilta lisätietoa tilasi monimuotoisuudesta ja lajistosta sekä kehittämisideoita aina käytännön toteutukseen asti.
- Esimerkkitiloilla kuvataan useita infovideoita monimuotoisuudesta. Videoiden valmistuttua voit hyödyntää niitä myös oman tilasi viestinnässä.
- Esimerkkitilana toimimisessa ei ole osallistumismaksua.

Miten pääset mukaan?
- ilmoittaudu 20.2.2022 mennessä sähköpostilla auli.hirvonen@proagria.fi
- soita ja kysy lisätietoja: Auli Hirvonen p. 0400 864 494

Mikä ihme LumoTAITO-hanke?
Lumotaito -hankkeessa jaetaan uusinta tietoa viljelijöille luonnon monimuotoisuudesta, ja sen huomioimisesta viljelykäytännöissä ja luonnonhoidossa. Hankkeemme toimii Pirkanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Uudenmaan alueilla.

Lue lisää hankkeen nettisivuilta (ProAgria)

 

Takaisin