Maastovalmennuksia elonkirjon tärkeydestä ja hyödyntämisestä

19.05.2022

Hei viljelijä, tiedätkö missä lumo luuraa?

Se selviää toukokuun lopulla käynnistyvissä maastovalmennuksissa. Maastovalmennukset tarjoavat läpi kesän tutustumista erilaisiin maatiloihin, maatalousluonnon elinympäristöihin ja lajistoon, kuten linnustoon.

Miksi sinun kannattaa tulla mukaan Lumotaito-maastovalmennuksiin? Tarjolla on tärkeää asiaa luonnon monimuotoisuudesta ja sen hyödyllisistä vaikutuksista viljelyyn. Saat lisää osaamista asiantuntijoiden johdolla ja vinkkejä viestintään. Maastovalmennuksissa keskustellaan luonnon monimuotoisuuden hyödyistä viljelyssä ja markkinoinnissa sekä paljosta muusta, minkä kuulet, kun osallistut. Lisäksi Birdlifen lintuasiantuntija Juha Tiainen johdattaa meidät maatilan lintuihin ja niiden elinympäristöihin.

Maastokierroksilla kuljetaan pelloilla, pellon pientareilla sekä luonnonlaitumilla yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Kartutetaan keskustellen ymmärrystä luonnon monimuotoisuuden merkityksestä. Ideoidaan ja etsitään ratkaisuja – yhdessä.

Maastovalmennuksia järjestetään koko kesän ajan Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Uudenmaan ja Pirkanmaan maakunnissa. Ilmoittaudu mukaan!

Lisää tietoa Lumotaito- hankkeen maastovalmennuksista ProAgrian uutiskirjeessä.

Missä lumo luuraa

 

Takaisin